Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/1460
Назва: Стан і шляхи стабілізації продовольчої безпеки у забезпеченні якості продуктів харчування
Інші назви: Status and ways of stabilizing food security in ensuring food quality
Автори: Цвайг, Х.І.
Tsvaih, Kh.I.
Ключові слова: продовольча безпека
здоров’я
якість харчових продуктів
рівень життя
економічна доступність
food security
health
quality of food
living standards
economic accessibility
Дата публікації: 2010
Видавництво: ЛьвДУВС
Серія/номер: Економічна;2
Короткий огляд (реферат): Охарактеризовано сучасний стан продовольчої безпеки України, проаналізовано якість і безпеку харчових продуктів та запропоновано шляхи стабілізації продовольчої безпеки у забезпеченні їх якості. The current state of food security of Ukraine, analyzed the quality and food safety, and the ways of stabilizing food security to ensure their quality.
Опис: Цвайг Х.І. Стан і шляхи стабілізації продовольчої безпеки у забезпеченні якості продуктів харчування / Х.І. Цвайг, Л.П. Кушнір // Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ. Серія економічна. - 2010. - Випуск 2. - С. 50-58.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/1460
ISSN: 2311-844X
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Е2-2010chijph--.pdf164,12 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.