Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/1618
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПіцур, Я.С.-
dc.contributor.authorPitsur, Ya.S.-
dc.date.accessioned2018-10-22T13:36:03Z-
dc.date.available2018-10-22T13:36:03Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.issn2311-844X-
dc.identifier.urihttp://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/1618-
dc.descriptionПіцур Я.С. Оцінка рівня продовольчої безпеки України як інструменту маркетингового аналізу / Я.С. Піцур, О.С. Сенишин // Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ. Серія економічна. - 2015. - Випуск 2. - С. 118-130.uk_UA
dc.description.abstractВисвітлено методику визначення основних індикаторів продовольчої безпеки України. Під час розрахунку індикаторів достатності споживання основних продовольчих продуктів населенням України, тобто визначення співвідношення між фактичним споживанням і раціональними нормами споживання, встановлено, що фактичні рівні споживання населенням країни із більшості видів продовольства були нижче рекомендованих показників, що пов’язано більшою мірою із неплатоспроможністю населення України. A technique of identifying key indicators of food safety of Ukraine was described in the article. Assessment of the state of food security was made in accordance with «Methods of key indicators of food security» approved by the Cabinet of Ministers of Ukraine. Indicators that generally characterize the state food security of the country were defined: the daily energy value of the human diet; ensuring human diet of main types of products; the adequacy of supplies of grain in state resources; economic availability of products; the cost of food for the differentiation of social groups; market capacity of individual products; food independence for the individual product. Marketing analysis on the following food groups: bread and bakery products; potatoes; vegetables, melons; fruit, berries and grapes; sugar; oil; meat and meat products; milk and milk products; fish and fish products; eggs and more were conducted. In the calculation of sufficiency indicators of basic consumption of food products of Ukraine’s population, it was determined the ratio between the actual consumption and rational consumption norms and was defined that the actual level of consumption of countries with most types of food recommended indicators were lower due to a greater degree of insolvency in Ukraine. It was concluded that it is important for Ukraine, for agro-state, not only to ensure a sufficient level of main food in the country, but also to create a strong export food potential.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвДУВСuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічна;2-
dc.subjectпродовольчий комплексuk_UA
dc.subjectпродовольствоuk_UA
dc.subjectекономічна безпекаuk_UA
dc.subjectзабезпеченість населенняuk_UA
dc.subjectпродовольча безпекаuk_UA
dc.subjectфактичні та раціональні норми споживанняuk_UA
dc.subjectіндикатори продовольчої безпекиuk_UA
dc.subjectмаркетинговий аналізuk_UA
dc.subjectfood complexuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjecteconomic securityuk_UA
dc.subjectpublic securityuk_UA
dc.subjectfood safetyuk_UA
dc.subjectfactual and rational consumption normsuk_UA
dc.subjectindicators of food securityuk_UA
dc.subjectmarketing analysisuk_UA
dc.titleОцінка рівня продовольчої безпеки України як інструменту маркетингового аналізуuk_UA
dc.title.alternativeAssessment of food security in Ukraine as a tool of marketing analysisuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Піцур.pdf954,89 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.