Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/8893
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДзюба, Х.І.-
dc.contributor.authorDziuba, Kh.I.-
dc.date.accessioned2025-06-30T05:06:53Z-
dc.date.available2025-06-30T05:06:53Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttps://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/8893-
dc.descriptionДзюба Х.І. Брендинг в управлінні сучасним підприємством: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 4 курсу денної форми навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент» / Христина Дзюба. - Львів: Львівський державний університет внутрішніх справ, 2025. - 55 с.uk_UA
dc.description.abstractУ першому розділі узагальнено теоретичні засади брендингу в управлінні сучасним підприємством. Другий розділ містить аналіз брендингу в управлінні ТОВ «МАЗОРІНІ». The first section summarizes the theoretical principles of branding in the management of a modern enterprise. The second section contains branding analysis in the management of Mazorini LLC.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвДУВСuk_UA
dc.subjectбрендuk_UA
dc.subjectбрендингuk_UA
dc.subjectатрибути брендуuk_UA
dc.subjectінструменти брендингуuk_UA
dc.subjectбренд-стратегіяuk_UA
dc.subjectпозиціонуванняuk_UA
dc.subjectмаркетингові комунікаціїuk_UA
dc.subjectвпізнаваність брендуuk_UA
dc.subjectbranduk_UA
dc.subjectbrandinguk_UA
dc.subjectbrand attributesuk_UA
dc.subjectbranding toolsuk_UA
dc.subjectbrand strategyuk_UA
dc.subjectpositioninguk_UA
dc.subjectmarketing communicationsuk_UA
dc.subjectbrand awarenessuk_UA
dc.titleБрендинг в управлінні сучасним підприємством: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент»uk_UA
dc.title.alternativeBranding in modern organization management: Qualification work for the degree of bacheloruk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалавр)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дзюба.pdf1,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.