Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/1460
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦвайг, Х.І.-
dc.contributor.authorTsvaih, Kh.I.-
dc.date.accessioned2018-10-17T11:22:38Z-
dc.date.available2018-10-17T11:22:38Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.issn2311-844X-
dc.identifier.urihttp://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/1460-
dc.descriptionЦвайг Х.І. Стан і шляхи стабілізації продовольчої безпеки у забезпеченні якості продуктів харчування / Х.І. Цвайг, Л.П. Кушнір // Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ. Серія економічна. - 2010. - Випуск 2. - С. 50-58.uk_UA
dc.description.abstractОхарактеризовано сучасний стан продовольчої безпеки України, проаналізовано якість і безпеку харчових продуктів та запропоновано шляхи стабілізації продовольчої безпеки у забезпеченні їх якості. The current state of food security of Ukraine, analyzed the quality and food safety, and the ways of stabilizing food security to ensure their quality.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвДУВСuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічна;2-
dc.subjectпродовольча безпекаuk_UA
dc.subjectздоров’яuk_UA
dc.subjectякість харчових продуктівuk_UA
dc.subjectрівень життяuk_UA
dc.subjectекономічна доступністьuk_UA
dc.subjectfood securityuk_UA
dc.subjecthealthuk_UA
dc.subjectquality of fooduk_UA
dc.subjectliving standardsuk_UA
dc.subjecteconomic accessibilityuk_UA
dc.titleСтан і шляхи стабілізації продовольчої безпеки у забезпеченні якості продуктів харчуванняuk_UA
dc.title.alternativeStatus and ways of stabilizing food security in ensuring food qualityuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Е2-2010chijph--.pdf164,12 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.