Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/1460| Title: | Стан і шляхи стабілізації продовольчої безпеки у забезпеченні якості продуктів харчування |
| Other Titles: | Status and ways of stabilizing food security in ensuring food quality |
| Authors: | Цвайг, Х.І. Tsvaih, Kh.I. |
| Keywords: | продовольча безпека здоров’я якість харчових продуктів рівень життя економічна доступність food security health quality of food living standards economic accessibility |
| Issue Date: | 2010 |
| Publisher: | ЛьвДУВС |
| Series/Report no.: | Економічна;2 |
| Abstract: | Охарактеризовано сучасний стан продовольчої безпеки України, проаналізовано якість і безпеку харчових продуктів та запропоновано шляхи стабілізації продовольчої безпеки у забезпеченні їх якості. The current state of food security of Ukraine, analyzed the quality and food safety, and the ways of stabilizing food security to ensure their quality. |
| Description: | Цвайг Х.І. Стан і шляхи стабілізації продовольчої безпеки у забезпеченні якості продуктів харчування / Х.І. Цвайг, Л.П. Кушнір // Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ. Серія економічна. - 2010. - Випуск 2. - С. 50-58. |
| URI: | http://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/1460 |
| ISSN: | 2311-844X |
| Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Е2-2010chijph--.pdf | 164,12 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
