Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/1460
Title: Стан і шляхи стабілізації продовольчої безпеки у забезпеченні якості продуктів харчування
Other Titles: Status and ways of stabilizing food security in ensuring food quality
Authors: Цвайг, Х.І.
Tsvaih, Kh.I.
Keywords: продовольча безпека
здоров’я
якість харчових продуктів
рівень життя
економічна доступність
food security
health
quality of food
living standards
economic accessibility
Issue Date: 2010
Publisher: ЛьвДУВС
Series/Report no.: Економічна;2
Abstract: Охарактеризовано сучасний стан продовольчої безпеки України, проаналізовано якість і безпеку харчових продуктів та запропоновано шляхи стабілізації продовольчої безпеки у забезпеченні їх якості. The current state of food security of Ukraine, analyzed the quality and food safety, and the ways of stabilizing food security to ensure their quality.
Description: Цвайг Х.І. Стан і шляхи стабілізації продовольчої безпеки у забезпеченні якості продуктів харчування / Х.І. Цвайг, Л.П. Кушнір // Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ. Серія економічна. - 2010. - Випуск 2. - С. 50-58.
URI: http://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/1460
ISSN: 2311-844X
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Е2-2010chijph--.pdf164,12 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.