Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/3140
Title: Санітарно-гігієнічна експертиза як спосіб профілактики харчових отруєнь
Other Titles: Sanitary and hygienic examination as a form for the profilaction of food loads
Authors: Сибірна, Р.І.
Sybirna, R.I.
Keywords: санітарно-гігієнічна експертиза
харчові отруєння
профілактика
sanitary-hygienic examination
food poisoning
prophylaxis
Issue Date: 2019
Publisher: Вісник Національного університету «Львівська політехніка»
Series/Report no.: ;911
Abstract: Санітрно-гігієнічна експертиза продуктів харчування та продовольчої сировини є вагомим засобом профілактики харчових отруєнь серед населення України. В основі показників їхньої безпечності лежать допустимі рівні вмісту небезпечних для здоров’я і життя речовин хімічного та біологічного походження. Санітарно-гігієнічні заходи потребують подальшого удосконалення на законодавчому рівні. Sanitary and hygienic examination of food products and food raw materials is an important means of food poisoning preventing among the Ukrainian population. At the heart of the indicators of their safety are the permitted levels of the content of hazardous to health and life of substances of chemical and biological origin. Sanitary and hygienic measures require further improvement at the legislative level.
Description: Сибірний А. Санітарно-гігієнічна експертиза як спосіб профілактики харчових отруєнь / А. Сибірний, О. Зарічна, Р. Сибірна // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». - 2019. - № 911. - С. 230-235.
URI: http://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/3140
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
сибірна.pdf153,7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.