Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/3668
Назва: Legal regulation of perishable foodstuffs transportation (Scopus)
Інші назви: Правове регулювання перевезення швидкопсувних харчових продуктів (Scopus)
Автори: Яновицька, А.В.
Yanovytska, A.V.
Яновицька, Г.
Yanovytska, H.
Ключові слова: швидкопсувні вантажі
автоперевезення
договір перевезення
perishable goods
cmr
atp
carriage by road
the contract of carriage
Дата публікації: 2019
Видавництво: Journal of Advanced Research in Law and Economics
Серія/номер: ;10/7
Короткий огляд (реферат): Однією з важливих сфер розвитку державної та приватної економічної ситуації є міжнародна торгівля. Така торгівля залежить від міжнародних договорів, функціонування транспорту. Стаття присвячена дослідженню правового регулювання автомобільних перевезень швидкопсувних харчових продуктів. Визначено проблеми застосування міжнародних конвенцій (CMR та ATP) та інших нормативних актів до таких перевезень. Запропоновано можливі шляхи вирішення таких проблем, що стосуються перевезень всередині країни та за кордон. Для проведення цього дослідження використовуються методи логічного аналізу, догматичного аналізу, історико-правовий метод та метод системного структурного аналізу. В результаті дослідження було представлено систему міжнародних перевезень швидкопсувних харчових продуктів, визначено перспективи, тенденції та ключові напрями вдосконалення міжнародних торгових угод. One of the important areas of development of the state and private economic situation is international trade. Such trade depends on international treaties, the functioning of transport. The article is devoted to the research of legal regulation of carriage of perishable foodstuffs by road. The problems of application of international conventions (CMR and ATP) and other regulatory acts to such transportation are identified. Possible ways of solving such problems concerning transportation within the country and abroad are suggested. To conduct this study, methods of logical analysis, dogmatic analysis, the historical and legal method, and the method of systematic structural analysis are used. As a result of the study, a system of international transportation of perishable food products was presented, prospects, trends and key areas for improving international trade agreements were identified.
Опис: Yanovytska A. Legal regulation of perishable foodstuffs transportation / Anna Yanovytska, Halyna Yanovytska // Journal of advanced research in law and economics. - 2019. - Vol. 10. - No 7. - Р. 2162-2169. - URL: https://journals.aserspublishing.eu/jarle/article/view/5012
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/3668
ISSN: 2068-696X
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації індексовані в наукометричних базах Web of Science та Scopus

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Яновицька анотація статті скопус.pdf417,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.