Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/5632
Назва: Формування організаційної культури підприємства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент»
Інші назви: Formation of the organizational culture of the enterprise: Qualification work for the degree of bachelor
Автори: Костевич, Р.М.
Kostevych, R.M.
Ключові слова: підприємство
організаційна культура
цінності
традиції
адаптація
enterprise
organizational culture
values
traditions
adaptation
Дата публікації: 2023
Видавництво: ЛьвДУВС
Короткий огляд (реферат): У першому розділі здійснено сутнісну характеристику організаційної культури підприємства та механізм її формування. У другому розділі проведено аналіз» організаційної культури ТОВ «Ай Травел Бус» та запропоновано напрями її удосконалення. На основі опрацювання теоретичних та практичних матеріалів зроблено відповідні висновки та обґрунтовано конкретні пропозиції. In the first chapter, the essential characteristics of the organizational culture of the enterprise and the mechanism of its formation were carried out. In the second chapter, an analysis of the organizational culture of «I Travel Bus» LLC was carried out and directions for its improvement were proposed. Based on the processing of theoretical and practical materials, appropriate conclusions were drawn and concrete proposals were substantiated.
Опис: Костевич Р. Формування організаційної культури підприємства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 4 курсу заочної форми навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент» / Роман Костевич. - Львів: Львівський державний університет внутрішніх справ, 2023. - 48 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/5632
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалавр)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_бакалавр_Костевич_Роман.pdf1,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.