Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/5751
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коць, В.І. | - |
dc.contributor.author | Kots, V.I. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-23T14:35:02Z | - |
dc.date.available | 2023-06-23T14:35:02Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/5751 | - |
dc.description | Коць В. Використання SCRUM- технологій у менеджменті: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 4 курсу денної форми навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент» / Владислав Коць. - Львів: Львівський державний університет внутрішніх справ, 2023. - 52 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | У першому розділі проведено аналіз теоретичних основ використання технологій у менеджменті. У другому розділі проведено оцінку діяльності менеджменту ТОВ «Транс-Сервіс- 1». На основі опрацювання теоретичних та практичних матеріалів зроблені відповідні висновки та обґрунтовано конкретні пропозиції. In the first chapter, an analysis of the theoretical foundations of the use of technologies in management is carried out. In the second section, an assessment of the management of Trans-Service-1 LLC was carried out. Based on the study of theoretical and practical materials, appropriate conclusions were drawn and concrete proposals were substantiated. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ЛьвДУВС | uk_UA |
dc.title | Використання SCRUM- технологій у менеджменті: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» | uk_UA |
dc.title.alternative | Use of SCRUM technologies in management: Qualification work for the degree of bachelor | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалавр) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
диплом-коць (2).pdf | 1,6 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.