Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/6418
Назва: Аспекти формування продовольчої безпеки України
Інші назви: Aspects of food security formation in Ukraine
Автори: Крупін, В.Є.
Krupin, V.Ye.
Пушак, Я.Я.
Pushak, Ya.Ya.
Ключові слова: продовольча безпека
сільське господарство
агропромислова продукція
food security
agriculture
agro-industrial products
Дата публікації: 2012
Видавництво: Економічні інновації
Серія/номер: ;47
Короткий огляд (реферат): Розглянуто аспекти формування продовольчої безпеки України на основі визначення характерних особливостей розвитку сільського господарства, оцінки рівнів виробництва та споживання, обсягів експорту та імпорту сільськогосподарської продукції. Визначено першочергові заходи, покликані підвищити ефективність сільського господарства та сприяти збільшенню обсягів виробництва агропромислової продукції. Aspects of food security formation in Ukraine, based on determination of characteristics of agricultural development, assessment of production and consumption levels, as well as exports and imports volumes of agricultural products, were reviewed. Priority actions called to help increase the efficiency of agriculture and contribute to the increase in output of agricultural produce were defined.
Опис: Крупін В.Є. Аспекти формування продовольчої безпеки України / Крупін В.Є., Пушак Я.Я. // Економічні інновації. - 2012. - Вип. 47. - С. 70-80.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/6418
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7-Krupin.pdf382 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.