Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/7901
Title: Основи методики розвитку гнучкості здобувачів вищої освіти у процесі самостійної роботи: методичні рекомендації
Other Titles: Basics of the methodology for the development of flexibility of students of higher education in the process of independent work: Guidelines
Authors: Балушка, Л.М.
Balushka, L.M.
Чичкан, О.А.
Chychkan, O.A.
Флуд, О.В.
Flud, O.V.
Мороз, Т.І.
Moroz, T.I.
Keywords: фізичні якості
гнучкість
фізична підготовка
стретчинг
каланетика
physical qualities
flexibility
physical training
stretching
calenetics
Issue Date: 2024
Publisher: ЛьвДУВС
Abstract: У методичному виданні узагальнено дані науково-методичної літератури щодо характеристики гнучкості як фізичної якості. Описано особливості розвитку активної та пасивної гнучкості. Подано рекомендації щодо застосування засобів та методів вдосконалення гнучкості у процесі фізичної підготовки здобувачів вищої освіти. Рекомендується для тренерів-викладачів, студентів та курсантів закладів вищої освіти. The methodical edition summarizes the data of the scientific and methodical literature regarding the characteristics of flexibility as a physical quality. Features of the development of active and passive flexibility are described. Recommendations on the use of means and methods of improving flexibility in the process of physical training of higher education applicants are presented. It is recommended for teacher trainers, students and cadets of higher education institutions.
Description: Основи методики розвитку гнучкості здобувачів вищої освіти у процесі самостійної роботи: методичні рекомендації / Людмила Балушка, Оксана Чичкан, Олександр Флуд, Тарас Мороз. - Львів: ЛьвДУВС, 2024. - 21 с.
URI: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/7901
Appears in Collections:Інші видання (курси лекцій, методичні рекомендації, словники)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Балушка_Чичкан_2024.pdf578,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.