Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/8886
Title: | Удосконалення систем оцінки персоналу підприємства в сучасних умовах: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» |
Other Titles: | Improvement of the system of assessment of the enterprise personnel in modern conditions: Qualification work for the degree of bachelor |
Authors: | Бак, М.А. Bak, M.A. |
Keywords: | персонал система оцінки персоналу методи критерії оцінки мотивація ефективність personnel personnel assessment system methods assessment criteria motivation effectiveness |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | ЛьвДУВС |
Abstract: | У першому розділі викладені теоретичні основи оцінки персоналу підприємства. Другий розділ присвячений аналізу існуючої системи оцінки персоналу на підприємстві. У третьому розділі запропоновано напрями щодо удосконалення систем оцінки персоналу та оцінено їхню ефективність. На основі опрацюванні теоретичних та практичних матеріалів зроблені відповідні висновки та обґрунтовано конкретні пропозиції. The first section outlines the theoretical aspects of the personnel assessment system. The second section is devoted to the analysis of the existing personnel assessment system at the enterprise. The third section offers recommendations for improving the personnel assessment system and assesses their effectiveness. Based on the analysis of theoretical and practical materials, relevant conclusions are drawn and specific proposals are substantiated. |
Description: | Бак М.А. Удосконалення систем оцінки персоналу підприємства в сучасних умовах: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 4 курсу денної форми навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент» / Максим Бак. - Львів: Львівський державний університет внутрішніх справ, 2025. - 67 с. |
URI: | https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/8886 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (бакалавр) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.