Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/1460
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цвайг, Х.І. | - |
dc.contributor.author | Tsvaih, Kh.I. | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-17T11:22:38Z | - |
dc.date.available | 2018-10-17T11:22:38Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.issn | 2311-844X | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/1460 | - |
dc.description | Цвайг Х.І. Стан і шляхи стабілізації продовольчої безпеки у забезпеченні якості продуктів харчування / Х.І. Цвайг, Л.П. Кушнір // Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ. Серія економічна. - 2010. - Випуск 2. - С. 50-58. | uk_UA |
dc.description.abstract | Охарактеризовано сучасний стан продовольчої безпеки України, проаналізовано якість і безпеку харчових продуктів та запропоновано шляхи стабілізації продовольчої безпеки у забезпеченні їх якості. The current state of food security of Ukraine, analyzed the quality and food safety, and the ways of stabilizing food security to ensure their quality. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ЛьвДУВС | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Економічна;2 | - |
dc.subject | продовольча безпека | uk_UA |
dc.subject | здоров’я | uk_UA |
dc.subject | якість харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | рівень життя | uk_UA |
dc.subject | економічна доступність | uk_UA |
dc.subject | food security | uk_UA |
dc.subject | health | uk_UA |
dc.subject | quality of food | uk_UA |
dc.subject | living standards | uk_UA |
dc.subject | economic accessibility | uk_UA |
dc.title | Стан і шляхи стабілізації продовольчої безпеки у забезпеченні якості продуктів харчування | uk_UA |
dc.title.alternative | Status and ways of stabilizing food security in ensuring food quality | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Е2-2010chijph--.pdf | 164,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.