Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/3140
Назва: Санітарно-гігієнічна експертиза як спосіб профілактики харчових отруєнь
Інші назви: Sanitary and hygienic examination as a form for the profilaction of food loads
Автори: Сибірна, Р.І.
Sybirna, R.I.
Ключові слова: санітарно-гігієнічна експертиза
харчові отруєння
профілактика
sanitary-hygienic examination
food poisoning
prophylaxis
Дата публікації: 2019
Видавництво: Вісник Національного університету «Львівська політехніка»
Серія/номер: ;911
Короткий огляд (реферат): Санітрно-гігієнічна експертиза продуктів харчування та продовольчої сировини є вагомим засобом профілактики харчових отруєнь серед населення України. В основі показників їхньої безпечності лежать допустимі рівні вмісту небезпечних для здоров’я і життя речовин хімічного та біологічного походження. Санітарно-гігієнічні заходи потребують подальшого удосконалення на законодавчому рівні. Sanitary and hygienic examination of food products and food raw materials is an important means of food poisoning preventing among the Ukrainian population. At the heart of the indicators of their safety are the permitted levels of the content of hazardous to health and life of substances of chemical and biological origin. Sanitary and hygienic measures require further improvement at the legislative level.
Опис: Сибірний А. Санітарно-гігієнічна експертиза як спосіб профілактики харчових отруєнь / А. Сибірний, О. Зарічна, Р. Сибірна // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». - 2019. - № 911. - С. 230-235.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/3140
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
сибірна.pdf153,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.