Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/4562
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГолубка, Т.П.-
dc.contributor.authorHolubka, T.P.-
dc.date.accessioned2022-06-02T12:37:24Z-
dc.date.available2022-06-02T12:37:24Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/4562-
dc.descriptionГолубка Т. Психологічні особливості харчової поведінки у сучасної молоді: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 4 курсу заочної форми навчання за спеціальністю 053 «Психологія» / Тетяна Голубка. - Львів: Львівський державний університет внутрішніх справ МВС України, 2022. - 48 с.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена проблемі харчової поведінки сучасної молоді. Автор зазначає, що харчування є сукупністю усіх процесів, які направлені на відбір, добування, підготовку, поглинання й засвоєння їди, що в свою чергу формує всі умови для забезпечення організму людини енергією та речовинами, що потрібні для життя та діяльності організму. Цей процес пов’язаний з їжею та іншими потребами особистості, зокрема, задоволенням, самоствердженням, етноідентифікацією і т.ін., а також потребами суспільства, зокрема, соцінтегративна, соціоідентифікаційна та соціодиференційна. Дане дослідження носить теоретико-емпіричний характер. Складається з двох розділів, один з яких теоретичний. У ньому розкритий феномен харчової поведінки як предмет психологічного та міждисциплінарного дослідження, подано психологічний аналіз порушення патернів поведінки в молодих осіб та охарактеризовано соціальні та психологічні особливості стратегій харчової поведінки. Qualification work is devoted to the problem of eating behavior of modern youth. The author notes that nutrition is a set of all processes aimed at selection, extraction, preparation, absorption and assimilation of food, which in turn creates all the conditions for providing the human body with energy and substances necessary for life and activity. This process is related to food and other needs of the individual, in particular, satisfaction, self-affirmation, ethno-identification, etc., as well as the needs of society, in particular, socio-integrative, socio-identification and socio-differentiation. This study is theoretical and empirical. It consists of two sections, one of which is theoretical. It reveals the phenomenon of eating behavior as a subject of psychological and interdisciplinary research, presents a psychological analysis of behavioral patterns in young people and describes the social and psychological characteristics of eating behavior strategies.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвДУВСuk_UA
dc.subjectхарчова поведінкаuk_UA
dc.subjectхарчові адикціїuk_UA
dc.subjectпотреби особистостіuk_UA
dc.subjectпсихокорекціяuk_UA
dc.subjectюнацький вікuk_UA
dc.subjectfood behavioruk_UA
dc.subjectfood addictionsuk_UA
dc.subjectpersonality needsuk_UA
dc.subjectpsychocorrectionuk_UA
dc.subjectadolescenceuk_UA
dc.titleПсихологічні особливості харчової поведінки у сучасної молоді: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 053 «Психологія»uk_UA
dc.title.alternativePsychological features of eating behavior in modern youth: Qualification work for the degree of bacheloruk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалавр)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Голубка Т.П. Кваліфікаційна робота.pdf789,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.