Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/5690
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковальська, Ю.В. | - |
dc.contributor.author | Kovalska, Yu.V. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-19T07:24:44Z | - |
dc.date.available | 2023-06-19T07:24:44Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/5690 | - |
dc.description | Ковальська Ю.В. Формування стратегії забезпечення економічної безпеки підприємства ресторанного господарства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 4 курсу заочної форми навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент» / Юлія Ковальська. - Львів: Львівський державний університет внутрішніх справ, 2023. - 51 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | У першому розділі проведено теоретичні механізми стратегії безпеки підприємства ресторанного господарства. У другому розділі проведено аналіз основних складових економічної безпеки ТОВ «Кумпель-2» та запропоновано посилення кадрової складової економічної безпеки». На основі опрацювання теоретичних та практичних матеріалів зроблені відповідні висновки та обґрунтовано конкретні пропозиції. In the first chapter, the theoretical mechanisms of the security strategy of the restaurant business enterprise are presented. In the second section, an analysis of the main components of the economic security of LLC «Kumpel-2» was carried out and the strengthening of the personnel component of the economic security was proposed. Based on the study of theoretical and practical materials, appropriate conclusions were drawn and concrete proposals were substantiated. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ЛьвДУВС | uk_UA |
dc.subject | стратегія | uk_UA |
dc.subject | економічна безпека | uk_UA |
dc.subject | кадрова складова | uk_UA |
dc.subject | фінансова складова | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | strategy | uk_UA |
dc.subject | economic security | uk_UA |
dc.subject | personnel component | uk_UA |
dc.subject | financial component | uk_UA |
dc.subject | enterprise | uk_UA |
dc.title | Формування стратегії забезпечення економічної безпеки підприємства ресторанного господарства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» | uk_UA |
dc.title.alternative | Formation of a strategy for ensuring the economic security of a restaurant business enterprise: Qualification work for the degree of bachelor | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалавр) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
дипломна робота Ковальська Ю.pdf | 975,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.