Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/5690
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальська, Ю.В.-
dc.contributor.authorKovalska, Yu.V.-
dc.date.accessioned2023-06-19T07:24:44Z-
dc.date.available2023-06-19T07:24:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttps://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/5690-
dc.descriptionКовальська Ю.В. Формування стратегії забезпечення економічної безпеки підприємства ресторанного господарства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 4 курсу заочної форми навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент» / Юлія Ковальська. - Львів: Львівський державний університет внутрішніх справ, 2023. - 51 с.uk_UA
dc.description.abstractУ першому розділі проведено теоретичні механізми стратегії безпеки підприємства ресторанного господарства. У другому розділі проведено аналіз основних складових економічної безпеки ТОВ «Кумпель-2» та запропоновано посилення кадрової складової економічної безпеки». На основі опрацювання теоретичних та практичних матеріалів зроблені відповідні висновки та обґрунтовано конкретні пропозиції. In the first chapter, the theoretical mechanisms of the security strategy of the restaurant business enterprise are presented. In the second section, an analysis of the main components of the economic security of LLC «Kumpel-2» was carried out and the strengthening of the personnel component of the economic security was proposed. Based on the study of theoretical and practical materials, appropriate conclusions were drawn and concrete proposals were substantiated.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвДУВСuk_UA
dc.subjectстратегіяuk_UA
dc.subjectекономічна безпекаuk_UA
dc.subjectкадрова складоваuk_UA
dc.subjectфінансова складоваuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectstrategyuk_UA
dc.subjecteconomic securityuk_UA
dc.subjectpersonnel componentuk_UA
dc.subjectfinancial componentuk_UA
dc.subjectenterpriseuk_UA
dc.titleФормування стратегії забезпечення економічної безпеки підприємства ресторанного господарства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент»uk_UA
dc.title.alternativeFormation of a strategy for ensuring the economic security of a restaurant business enterprise: Qualification work for the degree of bacheloruk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалавр)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
дипломна робота Ковальська Ю.pdf975,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.