Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/6418
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрупін, В.Є.-
dc.contributor.authorKrupin, V.Ye.-
dc.contributor.authorПушак, Я.Я.-
dc.contributor.authorPushak, Ya.Ya.-
dc.date.accessioned2023-10-31T15:37:43Z-
dc.date.available2023-10-31T15:37:43Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttps://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/6418-
dc.descriptionКрупін В.Є. Аспекти формування продовольчої безпеки України / Крупін В.Є., Пушак Я.Я. // Економічні інновації. - 2012. - Вип. 47. - С. 70-80.uk_UA
dc.description.abstractРозглянуто аспекти формування продовольчої безпеки України на основі визначення характерних особливостей розвитку сільського господарства, оцінки рівнів виробництва та споживання, обсягів експорту та імпорту сільськогосподарської продукції. Визначено першочергові заходи, покликані підвищити ефективність сільського господарства та сприяти збільшенню обсягів виробництва агропромислової продукції. Aspects of food security formation in Ukraine, based on determination of characteristics of agricultural development, assessment of production and consumption levels, as well as exports and imports volumes of agricultural products, were reviewed. Priority actions called to help increase the efficiency of agriculture and contribute to the increase in output of agricultural produce were defined.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЕкономічні інноваціїuk_UA
dc.relation.ispartofseries;47-
dc.subjectпродовольча безпекаuk_UA
dc.subjectсільське господарствоuk_UA
dc.subjectагропромислова продукціяuk_UA
dc.subjectfood securityuk_UA
dc.subjectagricultureuk_UA
dc.subjectagro-industrial productsuk_UA
dc.titleАспекти формування продовольчої безпеки Україниuk_UA
dc.title.alternativeAspects of food security formation in Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7-Krupin.pdf382 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.