Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/7703
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорецька, А.Б.-
dc.contributor.authorKoretska, A.B.-
dc.date.accessioned2024-06-18T12:30:25Z-
dc.date.available2024-06-18T12:30:25Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttps://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/7703-
dc.descriptionКорецька А. Напрями формування виробничої програми підприємства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 4 курсу денної форми навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент» / Анна Корецька. - Львів: Львівський державний університет внутрішніх справ, 2024. - 50 с.uk_UA
dc.description.abstractУ першому розділі проведено теоретико-методичне дослідження напрямів формування виробничої програми підприємства. У другому розділі здійснено загальну характеристику підприємства ТОВ «Томатіна», здійснено оцінку ефективності формування виробничої програми та визначено напрями удосконалення формування виробничої програми підприємства. На основі опрацювання теоретичних і практичних матеріалів розроблені відповідні висновки та обґрунтовано конкретні пропозиції. In the first chapter, the theoretical and methodological study of the directions of formation of the production program of the enterprise is carried out. The second section provides a general description of the enterprise "Tomatina" LLC, evaluates the effectiveness of the formation of the production program and identifies directions for improving the formation of the production program of the enterprise. Based on the study of theoretical and practical materials, the relevant conclusions are developed and specific proposals are substantiated.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвДУВСuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectасортиментuk_UA
dc.subjectвиробнича програмаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.subjectобсяги виробництваuk_UA
dc.subjectenterpriseuk_UA
dc.subjectassortmentuk_UA
dc.subjectproduction programuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjectproduction volumesuk_UA
dc.titleНапрями формування виробничої програми підприємства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент»uk_UA
dc.title.alternativeDirections of formation of the production program of the enterprise: Qualification work for the degree of bacheloruk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалавр)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Korecka.pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.