Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/7703
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корецька, А.Б. | - |
dc.contributor.author | Koretska, A.B. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-18T12:30:25Z | - |
dc.date.available | 2024-06-18T12:30:25Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/7703 | - |
dc.description | Корецька А. Напрями формування виробничої програми підприємства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 4 курсу денної форми навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент» / Анна Корецька. - Львів: Львівський державний університет внутрішніх справ, 2024. - 50 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | У першому розділі проведено теоретико-методичне дослідження напрямів формування виробничої програми підприємства. У другому розділі здійснено загальну характеристику підприємства ТОВ «Томатіна», здійснено оцінку ефективності формування виробничої програми та визначено напрями удосконалення формування виробничої програми підприємства. На основі опрацювання теоретичних і практичних матеріалів розроблені відповідні висновки та обґрунтовано конкретні пропозиції. In the first chapter, the theoretical and methodological study of the directions of formation of the production program of the enterprise is carried out. The second section provides a general description of the enterprise "Tomatina" LLC, evaluates the effectiveness of the formation of the production program and identifies directions for improving the formation of the production program of the enterprise. Based on the study of theoretical and practical materials, the relevant conclusions are developed and specific proposals are substantiated. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ЛьвДУВС | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | асортимент | uk_UA |
dc.subject | виробнича програма | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | обсяги виробництва | uk_UA |
dc.subject | enterprise | uk_UA |
dc.subject | assortment | uk_UA |
dc.subject | production program | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.subject | production volumes | uk_UA |
dc.title | Напрями формування виробничої програми підприємства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» | uk_UA |
dc.title.alternative | Directions of formation of the production program of the enterprise: Qualification work for the degree of bachelor | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалавр) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Korecka.pdf | 1,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.