Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/7721
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШеремета, В.М.-
dc.contributor.authorSheremeta, V.M.-
dc.date.accessioned2024-06-19T09:34:11Z-
dc.date.available2024-06-19T09:34:11Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttps://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/7721-
dc.descriptionШеремета В. Діджиталізація менеджменту в організації: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 4 курсу денної форми навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент» / Віталій Шеремета. - Львів: Львівський державний університет внутрішніх справ, 2024. - 49 с.uk_UA
dc.description.abstractУ першому розділі кваліфікаційної роботи досліджено теоретикометодологічні засади управління підприємства в умовах діджиталізації. У другому розділі проведений аналіз дослідження діджиталізації менеджменту підприємства та шляхи підвищення. In the first section of the qualification work, the theoretical and methodological principles of enterprise management in the conditions of digitalization are investigated. In the second chapter, an analysis of the study of digitalization of enterprise management and ways of improvement is carried out.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвДУВСuk_UA
dc.subjectменеджментuk_UA
dc.subjectдіджиталізаціяuk_UA
dc.subjectінтернет-магазинuk_UA
dc.subjectінтернет-торгівляuk_UA
dc.subjectцифровізаціяuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectdigitalizationuk_UA
dc.subjectonline storeuk_UA
dc.subjectonline tradeuk_UA
dc.subjectdigitalizationuk_UA
dc.titleДіджиталізація менеджменту в організації: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент»uk_UA
dc.title.alternativeDigitalization of management in the organization: Qualification work for the degree of bacheloruk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалавр)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sheremeta.pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.