Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/5749
Title: Оцінка діяльності персоналу в сучасних умовах: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент»
Other Titles: Assessment of personnel performance in modern conditions: Qualification work for the degree of bachelor
Authors: Вшивців, А.О.
Vshyvtsiv, A.O.
Keywords: персонал
оцінка
атестація
колектив
управління персоналом
personnel
assessment
certification
team
personnel management
Issue Date: 2023
Publisher: ЛьвДУВС
Abstract: У першому розділі кваліфікаційної роботи досліджено теоретико- методичні засади оцінювання персоналу організації. У другому розділі кваліфікаційної роботи здійснено загальну характеристику організації, проведено аналіз діяльності персоналу та встановлено основні заходи щодо проведення оцінки персоналу в сучасних умовах. На основі результатів аналізу розроблено систему оцінювання персоналу ТОВ «ПроТек логістик». In the first branch of the qualification work, the theoretical and methodological principles of evaluating the organization's personnel were investigated. In the second branch of the qualification work, a general description of the organization was carried out, an analysis of the staff's activities was carried out, and the main measures for conducting staff assessment in modern conditions were established. Based on the results of the analysis, a personnel evaluation system was developed at «proТek- logistik» LLC.
Description: Вшивців А. Оцінка діяльності персоналу в сучасних умовах: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 4 курсу денної форми навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент» / Андрій Вшивців. - Львів: Львівський державний університет внутрішніх справ, 2023. - 49 с.
URI: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/5749
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (бакалавр)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vshyvciv.pdf806 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.