Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/7751
Title: | Вдосконалення системи управління ризиками на підприємстві: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» |
Other Titles: | Improvement of the risk management system at the enterprise: Qualification work for the degree of bachelor |
Authors: | Дунас, Д.Т. Dunas, D.T. |
Keywords: | ризик управління ризиками методи управління ризиками менеджмент система risk risk management risk management methods management system |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ЛьвДУВС |
Abstract: | У першому розділі роботи досліджено теоретичні основи управління ризиками на підприємстві. Проаналізовано сутність та основні чинники виникнення ризику, концепцію створення системи управління ризиками у менеджменті підприємства, та методи управління ризиками. У другому розділі здійснено аналіз системи управління ризиками на ТОВ «ПроТек логістик». Результатом дослідження обґрунтуванням системи зменшення ризиків на ТОВ «ПроТек логістик». Іn the first chapter of the work, the theoretical foundations of risk management at the enterprise are explored. The essence and main factors of risk occurrence, the concept of creating a risk management system in enterprise management, and risk management methods are analyzed. In the second section, an analysis of the risk management system at ProTech Logistics LLC was carried out. The result of the study is the substantiation of the risk reduction system at ProTech Logistics LLC. |
Description: | Дунас Д. Вдосконалення системи управління ризиками на підприємстві: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 4 курсу заочної форми навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент» / Діана Дунас. - Львів: Львівський державний університет внутрішніх справ, 2024. - 49 с. |
URI: | https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/7751 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (бакалавр) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.