Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/3287
Назва: Structural and functional characterization of greening as an object of theoretical analysis
Інші назви: Структурно-функціональна характеристика екологізації як об’єкту теоретичного аналізі
Автори: Гобела, В.В.
Hobela, V.V.
Ключові слова: екологізація
природокористування
довкілля
структуризація
принципи
методи екологізації
функціональна характеристика
greening
environmental management
environment
structuring
principles
methods of greening
functional characteristics
Дата публікації: 2019
Видавництво: Modern science – Moderní věda
Серія/номер: ;5
Короткий огляд (реферат): Вказано на доцільність та необхідність розгляду поняття екологізація. Проведено структуризацію розгляду поняття екологізація. Визначено мету, предмет, принципи, цілі та завдання екологізації. Встановлено основних суб’єктів та об’єктів екологізації. Визначено: напрями, способи, методи та форми прояву екологізації. Зроблено висновки стосовно необхідності подальшого вивчення даного поняття та його детальної структуризації та класифікації. The expediency and necessity of consideration of the concept of greening is indicated. The concept of greening has been structured. The purpose, subject, principles, goals and objectives of greening are defined. The main subjects and objects of greening are established. Identified: directions, methods, methods and forms of manifestation of greening. Conclusions have been made regarding the need for further study of this concept and its detailed structuring and classification.
Опис: Hobela V. Structural and functional characterization of greening as an object of theoretical analysis / Volodymyr Gobela // Modern science – Moderní věda. - 2019. - № 5. - Рр. 5-11.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/3287
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Екологізація_Гобела.pdf260,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.