Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/8459
Назва: Удосконалення механізму антикризового управління підприємства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент».
Інші назви: Improving the enterprise's anti-crisis management mechanism: Qualification work for the master's degree
Автори: Буц, М.С.
Buts, M.S.
Ключові слова: антикризове управління
антикризові заходи
напрями
ризик-менеджмент
anti-crisis management
anti-crisis measures
directions
risk management
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЛьвДУВС
Короткий огляд (реферат): У першому розділі проведено теоретико-методологічні засади антикризового управління підприємством. У другому розділі проведено аналіз системи антикризових заходів ТОВ «Львівагропродукт». У третьому розділі визначено напрями формування заходів антикризового управління на ТОВ «Львівагропродукт». На основі опрацювання теоретичних та практичних матеріалів зроблені відповідні висновки та внесено конкретні пропозиції. The first section presents the theoretical and methodological principles of crisis management of the enterprise. The second section presents an analysis of the system of crisis management measures of LLC "Lvivagroproduct". The third section defines the directions of the formation of crisis management measures at LLC "Lvivagroproduct". Based on the analysis of theoretical and practical materials, the corresponding conclusions are made and specific proposals are made.
Опис: Буц М. Удосконалення механізму антикризового управління підприємства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» / Марія Буц. – Львів: Львівський державний університет внутрішніх справ МВС України, 2024. - 64 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/8459
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістр)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Byts.pdf465,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.