Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/4641
Назва: Управління конкурентоспроможністю підприємства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент»
Інші назви: Enterprise competitiveness management: Qualification work for the degree of bachelor
Автори: Білецька, М.Б.
Biletska, M.B.
Ключові слова: конкурентоспроможність
фактори
заходи
competitiveness
factors
measures
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЛьвДУВС
Короткий огляд (реферат): У першому розділі проведено теоретичне дослідження конкурентоспроможності підприємства, її складові, фактори які впливають на конкурентоспроможність, та методи оцінки. У другому розділі проведено аналіз та оцінка конкурентоспроможності ТОВ «Компанія теплоплюс» та розроблено заходи щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства. На основі опрацювання теоретичних та практичних матеріалів зроблені відповідні висновки та обґрунтовано конкретні пропозиції. The first section conducts a theoretical study of the competitiveness of the enterprise, its components, factors influencing competitiveness, and evaluation methods. The second section analyzes and assesses the competitiveness of Teploplus Company LLC and develops measures to increase the company's competitiveness. On the basis of elaboration of theoretical and practical materials the corresponding conclusions are made and concrete offers are substantiated.
Опис: Білецька М. Управління конкурентоспроможністю підприємства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 4 курсу заочної форми навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент» / Марія Білецька. - Львів: Львівський державний університет внутрішніх справ МВС України, 2022. - 44 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/4641
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалавр)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.06 Білецька М. заочне бакалавр.pdf796,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.