Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/4641
Title: Управління конкурентоспроможністю підприємства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент»
Other Titles: Enterprise competitiveness management: Qualification work for the degree of bachelor
Authors: Білецька, М.Б.
Biletska, M.B.
Keywords: конкурентоспроможність
фактори
заходи
competitiveness
factors
measures
Issue Date: 2022
Publisher: ЛьвДУВС
Abstract: У першому розділі проведено теоретичне дослідження конкурентоспроможності підприємства, її складові, фактори які впливають на конкурентоспроможність, та методи оцінки. У другому розділі проведено аналіз та оцінка конкурентоспроможності ТОВ «Компанія теплоплюс» та розроблено заходи щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства. На основі опрацювання теоретичних та практичних матеріалів зроблені відповідні висновки та обґрунтовано конкретні пропозиції. The first section conducts a theoretical study of the competitiveness of the enterprise, its components, factors influencing competitiveness, and evaluation methods. The second section analyzes and assesses the competitiveness of Teploplus Company LLC and develops measures to increase the company's competitiveness. On the basis of elaboration of theoretical and practical materials the corresponding conclusions are made and concrete offers are substantiated.
Description: Білецька М. Управління конкурентоспроможністю підприємства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 4 курсу заочної форми навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент» / Марія Білецька. - Львів: Львівський державний університет внутрішніх справ МВС України, 2022. - 44 с.
URI: http://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/4641
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (бакалавр)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.06 Білецька М. заочне бакалавр.pdf796,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.