Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/7771
Назва: | Формування організаційної культури підприємства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» |
Інші назви: | Formation of organizational culture of the enterprise: Qualification work for the degree of bachelor |
Автори: | Маслянко, В.А. Maslianko, V.A. |
Ключові слова: | організаційна культура складові організаційної культури продуктивність праці війна управління organizational culture components of organizational culture labor productivity war management |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ЛьвДУВС |
Короткий огляд (реферат): | У першому розділі проаналізовано теоретичні аспекти організаційної культури підприємства. У другому розділі проаналізовано стан розвитку та особливості формування організаційної культури ТОВ «Чудова Ідея» та визначено особливості удосконалення процесу формування організаційної культури товариства в сучасних умовах. The first chapter analyzes the theoretical aspects of the enterprise's organizational culture. In the second chapter, the state of development and the peculiarities of the formation of the organizational culture of Chudova Idea LLC are analyzed, and the peculiarities of improving the process of forming the organizational culture of the company in modern conditions are determined. |
Опис: | Маслянко В. Формування організаційної культури підприємства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 4 курсу заочної форми навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент» / Вікторія Маслянко. - Львів: Львівський державний університет внутрішніх справ, 2024. - 49 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/7771 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалавр) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Maslyanko.pdf | 1,38 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.