Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/1460| Назва: | Стан і шляхи стабілізації продовольчої безпеки у забезпеченні якості продуктів харчування |
| Інші назви: | Status and ways of stabilizing food security in ensuring food quality |
| Автори: | Цвайг, Х.І. Tsvaih, Kh.I. |
| Ключові слова: | продовольча безпека здоров’я якість харчових продуктів рівень життя економічна доступність food security health quality of food living standards economic accessibility |
| Дата публікації: | 2010 |
| Видавництво: | ЛьвДУВС |
| Серія/номер: | Економічна;2 |
| Короткий огляд (реферат): | Охарактеризовано сучасний стан продовольчої безпеки України, проаналізовано якість і безпеку харчових продуктів та запропоновано шляхи стабілізації продовольчої безпеки у забезпеченні їх якості. The current state of food security of Ukraine, analyzed the quality and food safety, and the ways of stabilizing food security to ensure their quality. |
| Опис: | Цвайг Х.І. Стан і шляхи стабілізації продовольчої безпеки у забезпеченні якості продуктів харчування / Х.І. Цвайг, Л.П. Кушнір // Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ. Серія економічна. - 2010. - Випуск 2. - С. 50-58. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.lvduvs.edu.ua/handle/1234567890/1460 |
| ISSN: | 2311-844X |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Е2-2010chijph--.pdf | 164,12 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
